Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

Buzzador

Hei!

Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi sivulla www.buzzador.com ja ehdotan, että sinäkin teet samoin!

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun saamme sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  piku00001):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=piku00001>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=piku00001

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
http://www.buzzador.com?refstr=piku00001&lang=FI

Terveisin,
piku00001

Veet

5.6.2013

Sain buzzattavaksi veet vahaus- ja ihokarvanpoisto tuotteita.

Omaan testiin tuli
1 Veet EasyWax Sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus
1 Veet Precision Wax & Care


Ja jaettavaksi ystävillesi
Vahaliuskoja, sekä BuzzTrack-kortteja & Miniesitteitä.


Jotta saadaan käsitystä millaisista tuotteista on kyse linkitän tuotteista kuvaa ja tietoja tähän Veet:in sivuilta.Veet® Precision Wax & Care takaa pitkäkestoiset tulokset kuivattamatta ihoa. Se on kehitetty ihokarvojen poistoon erityisesti kasvoista. Helppokäyttöisestä putkilosta voi annostella täsmälleen sopivan määrän vahaa kulmakarvoihin, ylähuulen päälle ja leukaan.

Sähkökäyttöistä Veet EasyWax™ -vahausmenetelmää. Vaha lämpenee nerokkaassa lämmityslaitteessa, ja roll-on-levityspää takaa ammattilaistason tulokset kotioloissa.
Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa. Se tehoaa jopa vain 2 mm pitkiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla.
Itse olen maailman laiskin ihminen nyppimään ja höyläämään, mutta kun se vain on "pakko" etenkin näin kesän kynnyksellä.

Easy Wax joka on tarkoitettu mm. säärille oli todella helppo ja yksin kertainen käyttää. Laite lykätään pistorasiaan ja vahan annetaan kuumentua siinä 20minuutin ajan. Tämän jälkeen voit jo alkaa töihin. Vahan levitys oli helppoa! Ainut mitä tässä vaiheessa kaipasin oli pienempi vahauspää laitteeseen. Tässä pakkauksessa oli pään leveys suurempi ja esimerkiksi kainaloiden vahaukseen Veet suosittelee pienempi päistä vahauspäätä.
Homma jatkuu. Ensin jännitti että kuinkhan kuumaksi vaha on tuossa koneessa päässyt, mutta yllätys oli positiivinen kun en saanut suurempia palovammoja! Oikeasti vaha oli päässyt oikein miellyttävän lämpimään lämpötilaan ja se lisäksi levittyi helposti.
Toki pakkauksen matkassa tulee myös liuskat joiden avulla ihokarvat lähtee pois. Liuskoja oli pakkauksessa ihan kiitettävä määrä ja näitä voi ostaa kaupasta lisää. Ensimmäinen liuska meni sinne päin ja se nyt olikin sellainen harjoittelu kappale kun intoa puhkuen sitä liimailin. Liuskat oli helppoa asettaa paikoilleen ja itse repaisukaan ei tuntunut pahalta!
Toimii, vai toimiiko! Vaan kun olit aikasi vahaillut vaha tietysti jäähtyi ja laite olisi ehkä pitänyt laittaa uudestaan lataukseen hetkeksi. Lisäksi liuskoja alkoi palamaan tiuhaan tahtiin ja mulla oli vielä toinen jalka kokonaan vahaamatta. Piheys iski ja yritin kovasti käyttää samaa liuskaa uudemman kerran, mutta eihän se toiminut lainkaan.. :/ Lopputulos oli ikävän tahmeat jalat ja tahmeus ei meinannut virutuksellakaan kadota. Ja ne karvat... Osa lähti muttaikävä kyllä vaikka olit tietyn paikan vahannut jo löytyi sieltä muutamia karvoja. Karvoja siellä karvoja täällä.. En tiedä oliiko loppu tulos ollut kuitenkin parempi jos olisin tehnyt käsittelyn kaksi kertaa peräkkäin ja hakenut lisäliuskoja..
swee
Toinen pakkauksessa tullut vahaus/ iho karvan poisto tuote oli tarkoitettu kasvoille. Veet® Precision Wax & Care.
Minä vihaan kulmien nyppimistä ja päätin siis testata tuotetta kulmiin!
Lämmitys helppoa. Keitä vesi, laita tuubi vastakeitettyyn veteen hautumaan 1min ja voit aloittaa.
Tottahan toki jännitti ihan sairaasti mikä tästä tulee koska kulmat ovat hyvin näkyvä osa ihmistä! Vah oli helppo levittää ja liuskat ihan hyvän kokoisia kasvoille. Reps! Hiukan kirpaisi! Mutta mitä ihmettä! Tää Toimi! Ihan innosta puhkuen huomasin että kulmista oli hävinnyt niitä karvoja juuri mitä olin alunperin ajatellut! Toki pientä viilausta oli vielä tehtävänä, mutta ihan järjettömän kätevä systeemi tällaiselle laiskalle nyppijälle! Ja se loppu tulos oli oikeasti todella miellyttävä!2.5v viikkoa mennyt käsittelystä eikä edelleenkään rehota kulmakarvat! Pientä viilausta voisi jo tehdä, mutta tämä on hyvin pientä joten odotan vielä hetken.

Katsotaan muutanko mieltäni vielä Veet EasyWaxista kunhan vielä sitä tässä ehdin kokeilemaan. Ja toivon todella syvästi ettei  Veet® Precision Wax & Care tuota seuraavallakaan kerralla pettymystä!
Tämä on mun lemppari ja tulee varmasti löytymään  pinsettien sijaan!


Oliko vahojen koostumuksessa eroa? Säärille tarkoitettu vaha oli vaaleanpunaista ja tahmasi enemmän kuin kasvoille tarkoitettu vaha.Hiukan kuvia... Minun säihkysääret :P elekää kattoko kovin tarkkaan... J akuva kulmista yli 2.5viikkoa vahauksen jälkeen. Kuvasta huomaa että käsittely on jo tarpeen mutta kuinka hyvin muoto on pysynyt. 

Ja jotta voisi oikiasti buzzata kuvilla tarvis saada ihan hirmu hyvän kameran tai älypuhelimen tää niin ahistaa tämmönen kuvan laatu...

Belvita aamupala keksi

3.2.2013

Tällä kertaa kyseessä on aamupala keksi. Tämä tuote on varmaan hyvin oiva minulle joka ei ole kauhean aamu ihmisiä enkä yleensä syö aamupalaa.

Eli homma toimii näin. Olen tällä kertaa blogi buzzaaja ja blogin kautta esittelen testaamaani tuotetta. Tarkemmin buzzauksesta ja myös menneistä buzzauksista löytyy buzzaus välilehdestä.
Tänään haen buzzaus paketin postista ja paketti sisältää kolmea erin makuista aamupala keksiä : Belvita Breakfast Jogurtti, Belvita Breakfast Vilja & Maito ja Belvita Brekfast Hunaja & Pähkinä
Oma suosikkini varmaan on Hunaja&Pähkinä ja lasten mieleen voisi olla Jogurtti.Mutta kaikkia maistetaan ja kokeillaan. Buzzauksen edetessä blogiakin siis päivitellään hiukan ahkerammin...
Lisätietoja tuotteista voitte käydä kurkkaamassa Belvita sivuilta www.keksihylly.fi7.2.2013


Nyt on keksejä nautittu joka aamu pakollisen aamu kahvin rinnalla. Meidän perheessä keksjä on syöneet minä, tytöt ja myös pikkuveljeni pääsi näitä maistamaan.

Keksit on hirvittävän helppo ja näppärä aamupala. Aamuisin kun ei jaksa mahdottomia vääntää tai jos jaksaisi niin aikaa ei ole.

Tytöt tykkäsivät jokaisesta mausta varmaan aivan yhtä paljon! Pikkuveljeni ei löytänyt omaa suosikkia, mutta meinasi keksejä hyviksi ja aikoikin ostaa näitä itsellensä omaan opiskelija boksiinsa.
Mieheni maistoi  Vilja-Maito keksiä eikä innostunut yhtään! Hänen mielestään nämä eivät maistuneet millekkään ja hajukin on kauhea..

Itse löysin suosikki maun arvattavasti Hunaja- Pähkinästä, mutta Jogurtti oli pettymys! Kakkoseksi kiilasi yllättäen Maito-Vilja. 
Työni on hyvin fyysistä ja aamulla ei ehdi työn lomassa syömään yhtään sen kummemmin kuin kotona. Nyt olen töihin ottanut keksejä matkaan. Nämä on fiksusti pakattu pienempiin pusseihin ja jokaisessa annos pussissa on 4 keksiä (Maito-Vilja sekä Hunaja-Pähkinä). Joten keksit on hellpo napata töihin mukaan. Kun aamulla ei ehdi syödä kunnolla voi töissä pakkauksesta napsia väliajoin aamupalaa.
Odotin itsekin kekseistä maukkaampia. Ensi puraisu ei oikein maistunut millekkään, mutta keksin sulaessa suuhun maku tulee vähän jälki junassa. 
Keksien olisi tarkkoitus olla aamupalaa joka vapauttaa hiilihydraatteja tasaisesti 4 tunnin ajan. Pienen nälän tunteen keksit pitävätkin kurissa, mutta mielestäni keksit eivät toimi yhtään sen kummemmin kuin muutkaan keksit. 
Keksit kuitenkin tekevät meidän perheessä kauppansa ja jopa minä olen muistanut nyt syödä jok aamu päivän tärkeimmän ruoan, aamupalan.

Rapeat täysjyväkeksit saavat pehmeän säväyksen maidosta. Ravitsevat ja maukkaat keksit viljalle luontaisia B-VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA.
Hunaja-Pähkinä saa sopivan makeuden hunajasta, johon pähkinä tuo mukavan vivahteen. Täysjyväkeksit ovat KUIDUN lähde ja maistuvat lempeiltä aamuteen tai –kahvin kanssa
Tähän tuotteeseen on leivottu hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.


10.3.2013 
Loppu raportti

Nyt on aamupala keksit nautittu. Odotukset keksien ystävänä oli suuret maun puolesta. Paras maku oli hunaja-pähkinässä ja jogurtti oli niin täys floppi.
Näistä kolmesta keksistä ostaisin vain hunaja-pähkinää. Aamupalan korvikkeeksi näistä ei ole. Kahvin kanssa aamulla näitä kuitenkin oli mukava nauttia. Ja kiireisen työn ohessa näitä oli helppo ja mukava syödä, ruoka tuntia oli mukava odotella.
Mutta loppu tulos oli kuitenkin hiukan pettymys. Lapset kyllästyi näihin todella nopeasti eikä aikuinenkaan jaksanut näitä paria viikko kauempaaa syödä. Sellaista ns.terveyskeksiä ei taida löytyä mikä olisi myös samalla hyvää. Tässä onkin haastetta keksi firmoille.

Buzzaus oli tälläkin kertaa mielenkiintoinen ja jäämme odottelemaan mitä seuraavaksi löytyy meille buzzattavaksi.7.3.2012  LEGO® Friends -kampanja

Jes! Pitkästä aikaa tuli kampanja joka kiinnosti meitä ja me päästiin mukaan!
Kampanjassa aikuisett ja lapset pääsevät tutustumaan Legon uuteen tytöille suunnattuun rakennus sarjaan.
Yksi Buzzador-paketti sisältää:
  • Joko City puistokahvilan tai Olivian majan, sekä esitteen LEGO Friendsistä. Meidän paketista löytyi Olivian maja.
  • 1 julisteen LEGO Friendsistä, jonka tyttäresi voi kiinnittää huoneensa seinälle
  • 12 kpl BuzzTRACK-kortteja ja
  • 1 Buzzador-esiteen.
Pakettia odoteltiin kuumeisesti 10 viikon alku. Meillä päin sattui kyseinen viikonloppu olemaan lomaa joten kaverit oli loman alussa hiukan vähissä ja muutenkin oli Niin tylsää..! Tietysti sitten kaiken päälle saatiin riesaksi asti flunssa ja kuumeiselle lapselle on äärimmäisen hankala keksiä sopivaa ajan vietettä. Meillä postinkantajaa odotettiin monesti oven takana kuumeisesti ja pari kertaa ehdittiin pettyä ennenkuin se niin kauan odottettu buzzauspaketti tuli! Tylsänä vanhempana pakettia ei kuitenkaan haettu kuin vasta illalla ja niin ihanan houkuttelevaa Olivian majaa piti tyytyä vain katsomaan ja ihastelemaan...

Kuumetta jatkui vielä seuraavalle päivälle ja nyt oli hyvää aikaa tutustua yhdessä tyttären kanssa Legojen ihmeelliseen maailmaan. Ollaanhan me Legot toki jo aiemminkin tunnettu ja käytettykkin, mutta tähän päivään saakka Legot on mielletty hyvin herkästi poikien leluiksi. Legolta on todella hyvä idea tuoda tytöille oma rakennattava ja leikittävä kaupunki, jota voi hanakkia pienissä osissa kerrallaan.

 Alku se on pienikin alku! Olivien kissan oma paikka oli kiva aloitus koko puumajan rakentamiseen! Ohjeet ovat helppo lukuiset ja 9-vuotias tyttö pystyy itsekin helposti seuraamaan itse rakentamisen vaiheita.Puumajan pohja alkaa valmistua! Jo tässä vaiheessa huomasi ettei tuo legoilla rakentelu ole mitenkään turhaa puuhaa. Jos majan mielii rakentaa ohjeen mukaan tulee ohjetta tulkita oikein ja vielä saada palat oikeille paikoille.
Tässä puumajassa on ainakin ihanan paljon erilaisia yksityiskohtia, joita välttämättä ei huomaa ellei ole ollut rakennusprojektissa alusta asti matkassa.

Nuorimmaista rakentelijaa kiinnosti kovasti ihanan värikäs paketti :) Kovasti olisi myös tämä pian 1-vuotias pikkusisko olla auttamassa äitiä ja isosiskoa!
Ihana kun meillä oli yhteinen isojen tyttöjen projekti käynnissä johon ei huolittu mukaan pikkusiskoja!Kun puumajan ensimmäinen osa eli alaosa on saatu vaalmiiksi, jätämme rakennusprojektin hetkeksi syrjään. Seuraava päivä menee perjantain juhlia valmistellessa, kun pieni rakentaja täyttää vuoden.. Perjantai iltana juhlien jälkeen voidaan rakentamista jatkaa ja päämääränä on saada Olivian maja valmiiksi!
Juhlissa tuli ohi mennen buzzattuakin äitejä ja esittelimmekin vielä hiukan kesken eräistä puumajaa. BuzzTRACK-kortit jäi harmillisesti jakamatta juhlahumussa...

Maja alkaa olemaan valmis, vielä loppu silaus ja leikki voi alkaa.
Se on siinä! Olivian puumaja on valmis! Ihanan yksityiskohtainen ja mukavaa yhdessä tekemistä!
Legolta on tullut markkinoille nyt uusi tytöille suunnattu rakennus ja keräily projekti! Ja voin hyvillä mielillä kehua Lego Friends sarjaa sillä se on hauskaa, lasta kehittävää sekä laatu aikaa lasten ja vannhempien välillä!

Nyt odotellaan flunssan kaatumista ja tovereita leikkimään Olivian majalla, jotta kuullaan myös lisää lasten mielipiteitä tuotteesta. Äiti ainakin tykkäsi..!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flunssa jatkuu ja Olivian majakin on jo rakennettu.. 8-vuotiaalla neitokaisella on hankaluuksia pysytellä levossa jottei kuume enää nousisi. Kaverikin olisi tänään tahtonut tulla leikkimään ja samalla testaamaan Olivian majaa, mutta voi kurjuus että äiti oli tylsä eikä tartunta riskin takia voinut tyttöjen toivetta toteuttaa.

Tutkimme Buzzador esitteitä lisää ja sieltä löytyikin nettisivuille osoite jota lapsenkin on helppo ja turvallinen tutkia itsekseen.
LEGOfriendsin sivuiltalöytyi Legon tuotteita ja mikä parasta lapsille suunnattuja mukavia pelejä joissa pystyi myöskin tutustumaan LEGO friends klubin jäseniin! Näillä sivuilla vierähtää mukavasti aika pienillä ja suurillakin LEGOn ja pelien ystävillä.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEGO friends kampanjassa on mukana myös kaksi kisaa joilla voi voittaa lisää LEGO friends tuotteita. 
Blogi kisaan olemme nyt selvästi osallistuneet ja voin kertoa että tämä on ainakin tämän kampanjan aikana ihan hauskaa! Saa päivittää saman tien ajatuksia ja hauskoja kuvia kampanjan kulusta.
Toisessa kisassa lapsen tuli pukeutua yhdeksi LEGO friends klubin hahmokseen ja tämä me toteutettiin tänään sillä ulos ja kavereiden luokse ei voinut mennä.

Ensin piti valita oma lempi hahmo. Aluksi mietimme että tytär muistuttaa eniten Oliviaa, mutta Olivia ei ollutkaan tyttären lempi hahmo. Jos Äiti olisi saanut valita olisi tyttö puettu pop-staraksi eli Andreaksi, vaan eipä ollut tämäkään kaikkein paras hahmo.. Tytär oli päättänyt pukeutua punahiuksiseksi, eläinten ystäväksi Miaksi. Siinäpä vasta haastetta!

Kaikkein haasteellisin osuus Miaksi pukeutumisessa oli punaiset hiukset. Tytär kyllä ehdotti että äiti voisi hakea kaupasta hiusten värjäys ainetta, mutta ehkäpä vielä siirrämme tätä hiusten värjäystä muutamalla vuodella. 
Toinen suuri haaste oli itse kuvaus hetki.. Mia kun on eläinten ystävä ja halajaa eläinlääkäriksi niin eihän otoksesta voi puuttua eläimiä! Onneksi tämä oli helposti ratkaistu, sillä meidän asuntoa karvoittaa kaksi koiraa. Niin ja se pikkusisko.

Miaksi pukeutuminen ja erityisesti valokuvien ottaminen oli hauskaa ajan vietettä! Tähän laitammekin muutamia hauskoja kuvia, jotta kaikki voivat todeta ettei se aivan kommelluksitta käynyt:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti