Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

Karvatassut

Jasu möksöttää
Jasulle vuosi 2011 on ollut suurten muutosten vuosi. Vuoteen 2011 saakka Jasu on saanut kaikessa rauhassa olla meidän oma pikku poika. Pakan tuli sekoittamaan ihmis vauva Kiia maaliskuussa ja nyt koira vauva Riki elokuun lopussa.
Jasu ja Kiia noin 1vko ikäisenä
Jasu on pikku hiljaa hyväksynyt Kiian perheemme täysi valtaiseksi jäseneksi. Aluksi hän oli ihan ihmeissään ja vähän mustasukkainenkin, kun vauva vaati paljon äidin ja isän huomiota. Jasu ja Kiia tulevat hyvin toimeen keskenään, kunhan Kiia ei pääse käsiksi Jasun arkaan paikkaan- hänen niin upeisiin ja uljaisiin karvoihinsa. Kiiaa on ollut vielä hyvin helppo ohjailla pois koiran karvoista ja näin Jasukin on saanut rauhan.
Uusin tulokas Riki on kuitenkin ollu hyvin sinnikäs ja haluaisi kovasti tehdä Jasun kanssa lähempää tuttavuutta, myös Jasun karvat olisi mukava lisä leikkeihin… Muutaman kerran Jasu on joutunut Rikiä komentamaan jotta hänen karvansa pysyisivät hyvässä kuosissa. Vaikka Jasu ei kauheasti Rikistä olekaan vielä innostunut, vaan katselee nenän vartta pitkin, eikä yritäkkään leikkiin mukaan- uskon silti että Jasusta ja Rikistä tulee erottamaton pari valjakko, kunhan Rikikin kasvaa hiukan lähemmäs koiran mittoja.


Rikin saavutuksia:

Muurola 19.5.2012 Harry Tast, Suomi

10kk, rungossa oikeat mittasuhteet, hyvän mallinen, vielä kevyt pää, pitkä rintakehä, hyvin rakentunut takaosa, oikea häntä ja karvanlaatu, takaliike vielä ahdas, askel jää lyhyeksi.

JUN EH 2
_________________________________________
Rovaniemi KV 1.7.2012 Jojkic Zlatko, Serbia

Very good propotion and size. Typical head, with correct expression. Correct earsetting. Strong neck. Strong widers. Level topline and correct tailset.
Well developed chest. Good angulation in all quarters. Movement is mechanically correct, but a hooks are a bit more close behind. Very good quality of coat.
Still is in full developing process, but today very good impression.

JUN ERI 3
_________________________________________
Kemi 21.7.2012 Mjelde Eva

JUN-EVA
_____________________________