Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

maanantai 26. syyskuuta 2011

Jotain lainattua

"Mistä kirsikka hääkondiittorin kakkuun?

Neljän ystävyksen pyörittämä Kartanohäät-hääpalveluyritys on varsinainen romantiikan kehto. Mac ja Emma ovat hiljattain löytäneet elämänsä miehet, ja Laurel ja Parkerkin todistavat päivittäisessä työssään muiden onnenhetkiä.

Hääkakkutaituri Laurel McBane on kuitenkin liian hillitty arvostaakseen kaikkia niitä romanttisia ylellisyyksiä, joita heidän asiakkaansa janoavat. Haaveensa on kyllä Laurelillakin, ja se haave liittyy Parkerin veljeen Delaneyyn, johon hän on ollut toivottoman ihastunut jo teinitytöstä lähtien. Laurel uskoo komean lakimiehen olevan hänen tavoittamattomissaan, mutta vihainen, kuuma ja kerta kaikkiaan polvet notkauttava suudelma saa hänet hämmennyksiin. Jospa hetken kiihko voisikin jatkua…

Jotain lainattua on Nora Robertsin morsiussarjan kolmas osa."
Olen joskus aiemminkin lukenut Robertsin teoksia ja pitänyt niistä, mutta tämä morsius sarja oli minulle uusi tuttavuus.Mielestäni Roberts on iskenyt kultasuoneen keksimällä romantiikan nälkäisille tämän sarjan! Kirja sarjan jokaisessa osassa seurataan aina vuorollaan yhtä ystävyksistä ja tässä kirjassa vuorossa on Laurel joka toimii hääkartanoiden jauhopeukalona.
Itse harvemmin luen romanttisia kirjoja, koska ne ovat hyvin ennalta arvattavia ja niin oli myös tämä. Kirjailija on perehtynyt todella tarkkaan leipomo alaan ja kakkujen väsäämiseen. Vaikka itse en omista minkäänmoista jauhopeukaloa, tuli kirjaa lukiessa oikein into alkaa leipomaan ja väkertämään jos jonkin moisia kakkuja!

Vaikka itse juoni ei ollut kummoinen ja kaikki oli hyvin ennalta arvattavissa oli kirjaa mukava lukea ja tulen varmasti lukemaan myös sarjan muut teokset, sillä mielenkiinnolla odotan syntyykö sisälläni viherpeukalon kipinä kun luen Emman tarinaa... J mitkä ihanat kannet jokainen kirja on saanut, pelkästään kansien takia kirja sarjan voisi ostaa kirjahyllyä koristamaan.

Sarjaan kuuluvat:

2 kommenttia:

  1. Tämähän kuulostaa minun laiselta hömppä hömpältä :)

    VastaaPoista
  2. Tämä ob oikein kevyttä luettavaa aikuisille naisille. Kyllä kehotan sinuakin lukemaan :)

    VastaaPoista