Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

lauantai 26. toukokuuta 2012

Martina Haag - Ihana ja todella rakastettu (ja töissä menee myös superhyvin)

"Isabella Eklöf on kolmekymppinen näyttelijä, jolla ei suoraan sanottuna mene kaikki ihan putkeen: Hänen koko vaatekomeronsa sisältö on vuodelta 1993. Jouluna hän esiintyy pukkina entisen poikaystävänsä uuden tyttöystävän sukulaisille. Kaikki muut Bellan ikäiset ovat jo löytäneet oman paikkansa maailmassa ja edenneet urallaan ja tavanneet mukavan elämänkumppanin ja saaneet jännittäviä työtehtäviä. Mutta sitten Bella saa unelmiensa puhelun Dramatenista, Ruotsin kansallisteatterista. Hänelle tarjotaan roolia produktiosta, jonka ohjaa itse Ingmar Bergman! No totta kai Bella voi ottaa roolin vastaan! Tosin sitä varten täytyy kyniä tukka lyhyeksi ja suurin osa ajasta näyttämöllä menee miehen vaatteissa. Ja sitten on se pikku juttu, että roolissa vaaditaan huippuvaikean akrobatian hallintaa - Bella on tullut hiukan liioitelleeksi taitojaan CV:ssään. Dramatenissa Bella törmää myös Mickeen, komeaan ja itsevarmaan näyttelijään, ja heidän välilleen sukeutuu lupaava suhde. Vihdoinkin Bellan elämä sujahtaa uomiinsa! Kaikki alkaa lopultakin kääntyä parhain päin! Nyt enää vain ne akrobaattitemput! Ja pianhan sellaiset oppii..."


Kirja vaikutti niin kannen kuvan kuin taka kannen tekstinkin perusteella mukavalta hömppä luettavalta. Kirja ei ollut kauhean paksu ja kuvittelin lukevani kirjan pienenä ilta luettavana, jonka seurassa on mukava viettää omaa laatuaikaa.
Kirja alkoi oikein lupaavasti, hahmot vaikuttavat hauskoilta ja osa oli ihan jalat maassa olevaa tyyppiä. Kirjan päähenkilö Bella täyttää odotukset. Hömppä naisihminen joka haluaa olla stara keinolla millä hyvänsä.
Itse kirjan sisältö oli kuitenkin mitään sanomaton. Odotin hauskoja kohtauksia ja erilaisia juonen käänteitä, mutta kirja ei sitä minulle tarjonnut. Bella on koko ajan aika itsekkään oloinen tyyppi joka tähtää vain omaan päämääräänsä eikä ajattele lainkaan muita tai valehtelujensa seurauksia. Bellasta opn pyritty tekemään hauska ja mielikuvituksellinen hahmo jota on mukava seurata. Bellan täytyisi saada akrobatia  ja erilaiset temput haltuunsa ennen ensi-iltaa ja kirjan juoni pyöriikin lähes tulkoon pelkästään tässä ja Bellan niin kutsutussa rakkauselämässä.
Kirja ei huvittanut sillä tavalla mitä olisin toivonut ja minulla meni yllättävän kauan noinkin ohuen kirjan lukemiseen.
Kirja ehkä parani loppua kohden, koska lukemis vauhtinikin nopeutui, tai saattoi vauhtiin tietysti liittyä kirjan sivujen hupeneminen ja pyrin piakkoin pääsemään kirjan loppuun.

Pisteet: 1,5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti