Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Fifty Shades trilogia

"Eroottisen sensaatiotrilogian avaus - tämä on se kirja, josta kaikki puhuvat!Kokematon opiskelijatyttö kohtaa salaperäisen, viileäkatseisen miljonäärin. Heidän välilleen roihahtaa kiihko, joka mullistaa molempien käsityksen intohimosta. "Luotatko minuun?" hän kysyy yhtäkkiä. Sitten hän katoaa hetkeksi ja palaa luokseni kädessään hopeanharmaa silkkisolmio. "Laita kätesi yhteen.""Aivan omaa luokkaansa oleva, kuuma kirja-alan ilmiö sekoittaa toisiinsa Twilightin ja naisille suunnattun erotiikan. Jestas! Kirjan lukija saattaa hyvinkin ajaa bussipysäkkinsä ohi."- Entertainment Weekly"
"Fifty Shades on ilmiö, joka leviää naisten keskuudessa kuin kulovalkea! Lue trilogian hekumallinen osa kaksi.Kiihko ei sammu Anastasian ja Christianin väliltä, vaikka Anastasia kieltäytyy elämästä rakastajansa menneisyyden syntisten salaisuuksien varjossa."Aivan omaa luokkaansa oleva, kuuma kirja-alan ilmiö sekoittaa toisiinsa Twilightin ja naisille suunnattun erotiikan. Jestas! Kirjan lukija saattaa hyvinkin ajaa bussipysäkkinsä ohi."- Entertainment Weekly"
"Christian Grey on tottunut määräämään ja käskyttämään niin yhtiönsä johdossa kuin makuuhuoneessakin. Pystyykö hän tinkimään periaatteistaan, kun yhteinen tulevaisuus Anastasian kanssa on uhattuna?"
Aloitin kirja sarjan lukemisen tietysti ensimmäisestä kirjasta. Alussa epäröin ja mietin ettei nämä kirjat voi mitenkään olla "minun juttuni", mutta uteliaisuus vei voiton.

Ensimmäisen kirjan meinasin heittää sivuun kun selvisi että kirjailijalla on joku ihme pakkomielle kertoilla aivan yksityiskohtaisesti irstaasta paneskelusta. Kirjasta oli kuitenkin noussut esiin jo mielenkiintoinen juoni joten eihän sitä voinut jättää kesken!
Kirja parani vain loppua kohden ja kun loppu tuli oli aivan pakko tarttua jo seuraavaan osaan!

Jokainen kirja on aivan huikea ja olen erittäin tyytyväinen etten jättänyt näitä lukematta. Kirjasarjasta tuli yksi minun suosikeistani, mutta miksi ihmeessä kaikkien hyvin sarjojen täytyy aina loppua kesken..? Eikö ne voisi vain jatkua ja jatkua loputtomiin..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti