Jos et tahdo lukea koirista, klikkaa KIRJAT
---->

Jos et tahdo lukea kirjoista, klikkaa JASU tai RIKI ---->


Mikäli kumpikin kiinnostaa, olet taatusti oikealla sivustolla!

lauantai 10. syyskuuta 2011

Himoshoppaajan vauva

“Hupsu ja hurmaava tuhlari Becky Brandon on raskaana ja vinguttaa Visaa kahden edestä. Shoppailu kun parantaa aamupahoinvointia! Ja venyvimpiin varusteisiin voi sonnustautua itsekin.
Beckyn mielestä vatsassa potkivalle perilliselle kelpaa vain paras, joten hänen on perehdyttävä huolellisesti vauvatamineiden valikoimaan. Myös uuden kuuluisan synnytyslääkärin vastaanotolle Beckyn on päästävä. Tähtitohtori on kaunis, älykäs - ja Beckyn tsiljonäärimiehen Luken entinen tyttöystävä! Heillä taitaa olla edelleenkin keskenään jotain sutinaa… Onko siis Beckyn täydellinen elämä romahtamassa? Tuleeko hänestä kolmas pyörä avioliittoonsa?

Himoshoppaaja-sarja saa odotettua jatkoa, eikä Kinsella petä tälläkään kertaa. Becky tekee jälleen ylilyöntejä ja tapansa mukaan yrittää itse selvittää sotkunsa.
Kirja sisältää jo aiemmista kirjoista tuttuja asioita: parisuhde kiemuroita, rahan yletöntä käyttöä ja ystävyys suhteita. Vaikka kirjassa on samoja aiheita, kuin aiemmissakin sarjan kirjoissa, pystyy Kinsella siltikin yllättämään, eikä kirja tunnu edellisten toistolta.
Kirjailija kirjoittaa Beckyn etenevästä raskaudesta yllättävän realistisesti ja samalla käsittelee hahmon raskauden myötä lähes kaikille esikoistaan odottaville tuttuja ongelmia ja kysymyksiä.
Kirja on raikas tuulahdus ja mieltä piristävää luettavaa!
Innolla odotan seuraavaa kirjaa - Minishoppaajaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti